Home

Voordelen freelancer/ zzper

 

De term zzper wordt steeds meer een begrip in Nederland. Men gebruikt deze term steeds vaker als zoekterm. Wij merken dit omdat in toenemende mate onze site direct benaderd wordt. De combinatie term (zzper) plus extensie .nl  is altijd de eerste ingang als men op internet zoekt. Lukt dat niet in de eerste poging dan gaat men zoekmachines gebruiken. Onze bezoekers (van ZZPer.nl) komen voor de overgrote meerderheid direct binnen. Een vooraanstaande zoekmachine Google zorgt slechts voor 0.94% van onze bezoekers. Kortom door uzelf op zzper.nl te presenteren bent u verzekerd van een hele hoge vindbaarheid.

 

Onze eigen jarenlange ervaring als zzper heeft ons gedreven om deze site te bouwen, te verbeteren en voor u te laten werken. Naast de presentatiemogelijkheden en de hoge vindbaarheid willen wij een virtuele beurs van en voor zzpers zijn. U kunt aangeven wat er nodig is wij bouwen en wij groeien met als grootste doel de functionaliteit van onze site. Onze ambitie is de portal te worden voor wat op zzper gebied gaande is. Zo kan er gelinked worden naar reeds bestaande publicaties (nieuws, innovatie) en stimuleren wij de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring. Dit uit zich in de vorm van ontwikkeling van evaluatie systeem, forum(s), nieuwsrubriek, gastenboek, vraagbaak. Wij vragen hier uw input. Intussen gaan wij door met de verdere ontwikkeling hiervan.

 

Bij ons presenteert u zichzelf, u behoudt uw eigen identiteit (tenslotte bent u niet voor niets ondernemer geworden) en doet rechtstreeks zaken met de opdrachtgever zonder dure tussenhandel. U betaalt slechts voor uw presentatie (met eventuele uitbreiding). Dit is beduidend anders dan bij de zgn "gratis"sites. Hier wordt u weliswaar gratis gepresenteerd maar de rekening komt achteraf: een vanaf tarief van 2.00 per uur tot 40% van de contractwaarde is gebruikelijk bij een geslaagde "bemiddeling".

 

Wij pretenderen niet een belangen vereniging, organisatie of platform te zijn. Wij hebben geen politieke ambities en zijn van mening dat bonden per definitie geen belangen voor zzpers kunnen behartigen. Bij een reorganisatie roepen deze het hardst "eigen mensen eerst, derden eruit" en dat zijn vaak uitzendkrachten en/ of zzpers.

 

Zzpers zijn bewuste éénpitters, kunnen goed voor zichzelf zorgen en zijn ingeschreven in de Kamer van Koophandel die in het algemeen de belangen van ondernemers behartigt.

 

Onze ambitie is om voor u als zzper een ontmoetingsplaats te zijn waar uw opdrachtgever u kan vinden met daarnaast onder het motto "samen  zijn we sterk" de mogelijkheid tot bundeling van krachten.

    De voordelen op een rijtje.
    - Behoud eigen identiteit als freelancer. - Maakt deel uit van een kwaliteitssysteem
    - Rechtstreeks zaken doen. - - Kan evalueren en geëvalueerd worden
    - Presenteren doe je zelf - Maakt aantoonbaar reclame (vraag 4b aanvraag VAR formulier)
    - Krachtenbundeling
    - Netwerk interne markt freelancers.
    - Betere vindbaarheid
    - Potentieel inkoopvoordeel
   

Aanmelden

     
     
    Collectiviteitszin?     (Toetreding tot een open maatschap is mogelijk)